Sokerointi kotona: Asiantuntijaopas silkinpehmeään ihoon

Sokerointi kotona

Sokerointi ohje: askel askeleelta kohti onnistunutta kotisokerointia

Sokerointi kotona on suosittu tapa karvanpoistoon, jonka avulla saat sileän ja karvattoman ihon pidemmäksi aikaa. Eri sokerointi ohjeet neuvovat sinua valmistamaan sokerimassan, joka tarttuu tehokkaasti karvoihin ja irrottaa ne juurineen. Jotta sokerointi onnistuisi mahdollisimman hyvin, on sokerimassan pitää olla oikeanlämpöistä eikä iho saa olla rasvainen tai likainen.

Sokerointi ohjeiden mukaisesti on tärkeää suorittaa karvanpoisto oikealla tekniikalla. Ensimmäiseksi levitetään sokerimassa karvojen kasvusuuntaan ja sen jälkeen poistetaan se nopealla liikkeellä karvojen kasvusuuntaa vastaan. Tämä tekniikka mahdollistaa karvojen tehokkaimman poiston ja minimoivat ihon ärsytyksen. Ennen sokeroinnin aloittamista on myös suositeltavaa kuoria iho, jotta karvat eivät jää ihon alle. Sokeroinnin jälkeen iho on hyvä kosteuttaa.

Tässä on askel askeleelta ohjeet kotisokerointiin:

 • Valmista sokerimassa: Sokerimassan valmistusohjeita löytyy useita, mutta yksi yleisimmistä on sekoittaa 2 dl sokeria, 1/4 dl sitruunamehua ja 1/4 dl vettä kattilassa. Kiehauta seos miedolla lämmöllä noin 10 minuutin ajan tai kunnes se saavuttaa kullanruskean värin.
 • Anna massan jäähtyä: Jotta et polta ihoasi, anna massan jäähtyä riittävän pitkään ennen sen levittämistä ihollesi. Massan tulisi olla tarpeeksi paksua tarttuakseen karvoihin tehokkaasti, mutta ei liian kuumaa.
 • Kuori iho: Ennen sokeroinnin aloittamista kuori ihosi hellavaraisesti. Tämän ansiosta karvat eivät jää ihon alle ja poisto sujuu helpommin.
 • Levitä massa karvojen kasvusuuntaan: Ota pieni määrä sokerimassaa ja levitä sitä varovasti karvojen kasvusuuntaan. Varmista, että peität kaikki haluamasi alueet tasaisesti.
 • Poista massa nopealla liikkeelllä vastakkaiseen suuntaan: Vedä massa pois nopealla liikkeelllä vastakkaiseen suuntaan kuin missään karvat kasvavat. Tämän tekniikan avulla karvat irtoavat juurineen tehokkaasti.
 • Kosteuttaa iho: Sokeroinnin jälkeen on tärkeää kosteuttaa iho huolellisesti. Tämä auttaa vähentämään mahdollista ärsytystä ja pitää ihon pehmeänä ja sileänä.

Muistathan, että kotisokerointi vaatii harjoittelua ja tekniikka paranee ajan myötä. Ole kärsivällinen itsellesi ja noudata ohjeita huolellisesti parhaan tuloksen saavuttamiseksi.

Sokerointi massa ohje: näin valmistat tehokkaan sokerimassan

Aloitetaan sokerimassan valmistus hyvällä sokerointi massa ohjeella. Tarvitsemasi ainekset ovat yksinkertaisia: sokeria, vettä ja sitruunamehua. Aloita mittaamalla kaksi kupillista sokeria. Lisää tämän jälkeen ¼ kupillista vettä ja ¼ kupillista sitruunamehua. Sekoita ainekset keskenään keskilämmöllä olevassa kattilassa, kunnes seos alkaa kiehua.

Kun seos kiehuu, vähennä lämpöä ja anna sen hautua hiljaisella tulella noin 20 minuuttia. Sokerimassan tulisi olla kultaisenruskeaa – tämä on merkki siitä, että se on valmis. Sokeroinnin suorittaminen kotona on mahdollista, kunhan noudattaa hyvää sokerointi kotona ohjetta. Jäähdytä seos ja olet valmis jatkamaan kotisokeroinnin seuraavaan vaiheeseen. Huomaa, että sokerimassan on annettava jäähtyä täysin ennen käsittelyä, jotta se ei polta ihoasi.

Seuraavassa on yksityiskohtainen ohje sokerimassan valmistukseen:

 • Aloita mittaamalla kaksi kupillista sokeria. Tämä on perusta tehokkaalle sokerointimassalle.
 • Lisää ¼ kupillista vettä. Vesi auttaa liuottamaan sokerin ja tekee massasta helpommin käsiteltävän.
 • Lisää myös ¼ kupillista sitruunamehua. Sitruunamehu toimii luonnollisena säilöntäaineena, joka pitää massan tuoreena pidempään.
 • Sekoita ainekset keskenään keskilämmöllä olevassa kattilassa, kunnes seos alkaa kiehua. Kiehuminen varmistaa, että kaikki ainesosat integroituvat hyvin toisiinsa.
 • Kun seos kiehuu, vähennä lämpötilaa ja anna sen hautua hiljaisella tulella noin 20 minuuttia. Tämän prosessin aikana massa saavuttaa optimaalisen koostumuksen ja väri muuttuu kullanruskeaksi.

Sokeroinnin suorittaminen kotona vaatii hieman harjoittelua, mutta noudattamalla näitä ohjeita saat parhaat tulokset:

 • Jätä massa jäähtymään ennen kuin aloitat sen käytön. Jos et tee niin, voit polttaa ihosi.
 • Levitä massa iholle ohuina kerroksina karvan kasvusuuntaan vastaan. Tämä takaa, että karvat tarttuvat kunnolla massaan.
 • Vedä massa pois iholta nopealla liikkeellä karvan kasvusuuntaan. Tämä minimoi ihon ärsytystä ja tekee menettelystä tehokkaamman.

Muista, että sokerointi kotona on prosessi, joka vaatii kärsivällisyyttä ja harjoittelua. Älä lannistu, jos et saa täydellisiä tuloksia ensimmäisellä yrityksellään – tärkeintää on jatkaa yrittämistään!

Sokerointi kotona ohje: välttämättömät tarvikkeet ja valmistelut

Sokeroinnin sujuvaksi tekemiseksi omassa kodissaan on välttämätöntä varmistaa, että käytössäsi on oikeat tarvikkeet. Tämä tarkoittaa paitsi sokerimassan valmistuksessa tarvittavia aineksia, myös muita tarvikkeita, kuten kuumaa vettä, kattilaa, mittalusikkaa, sokerikauhaa sekä pyyhkeitä työalueen suojaksi. Sokeroinnin ensikertalaisen on myös hyvä muistaa, että työskentely vaatii runsaasti aikaa, joten varaa kalenteristasi riittävästi tilaa.

Valmisteluvaiheessa kannattaa tarkistaa, että työalue on puhdas ja että kaikki tarvikkeet ovat käden ulottuvilla. Sokerointi itse onkin sitten seuraava askel. Ensimmäisten kokeilujen tulisi olla rauhallisia, jotta saavutat parhaan lopputuloksen. Mukaan luetaan myös ihoalueen käsittely ennen sokerointia: ihon tulisi olla puhdas ja kuiva, ja sen tulisi olla pehmeä sokerimassaa levitettäessä. Tämä varmistaa, että koti sokerointi on tehokasta ja tuottaa parhaan mahdollisen lopputuloksen.

 • Sokerointiin tarvittavat ainekset: Tarvitset sokeria, sitruunamehua ja vettä. Nämä ainekset sekoitetaan keskenään kattilassa ja keitetään miedolla lämmöllä kunnes seos on kullanruskeaa.
 • Kuumaa vettä: Tätä käytetään sokerimassan pehmentämiseen ennen sen levittämistä iholle.
 • Kattila: Tarvitset tämän sokerimassan valmistusta varten. On suositeltavaa käyttää pientä tai keskikokoista kattilaa, sillä suuressa kattilassa massa saattaa palaa pohjaan.
 • Mittalusikka ja sokerikauha: Näitä tarvitaan oikeiden mittasuhteiden saamiseksi sekä massan levittämiseksi iholle.
 • Pyyhkeitä työalueen suojaamiseksi: Voit asettaa pyyhkeet työskentelypinnalle estääksesi mahdolliset roiskeet ja helpottaaksesi jälkisiivousta.

Ennen varsinaisen sokeroinnin aloittamista muutama asia kannattaa pitää mielessä:

 • Varaa riittävästi aikaa: Koska kyseessä on ensimmäinen yritys, prosessi voi kestää pidempään kuin odotat. Älä kiirehdi vaan anna itsellesi lupa oppia uusi taito rauhallisesti.
 • Valmistele ihosi huolellisesti: Pese ja kuivaa iho ennen sokeroinnin aloittamista. Iholle voi myös levittää hieman talkkia, joka auttaa massan tarttumaan paremmin.
 • Harjoittele ensin pienellä alueella: Ennen kuin siirryt suurempiin ihoalueisiin, kokeile ensiksi pienemmällä alueella. Tämän avulla saat tuntumaa prosessiin ja opit tunnistamaan oikean lämpötilan sekä tekniikan.

Muistathan, että harjoitus tekee mestarin. Älä lannistu jos et saa heti täydellisiä tuloksia. Jokainen yritys on askel kohti sujuvampaa ja tehokkaampaa kotisokerointia.

Sokerointi itse: tekniikat ja vinkit aloittelijoille

Sokerointi on suosittu karvanpoistomenetelmä, joka kannattaa ottaa omiin käsiinsä. DIY sokerointi kotona on sekä kustannustehokasta että ympäristöystävällistä. Sokeroinnin tekniikat ja vinkit aloittelijoille koostuvat perusperiaatteista ja oikean tekniikan omaksumisesta. Sokeroinnin oppiminen on hyvin palkitsevaa, ja tulokset ovat huomattavasti tehokkaampia kuin perinteiset sheivausmenetelmät.

Ei ole myöskään harvinaista, että yhä useammat naiset ja miehet haluavat oppia tekemään brassi sokerointia kotona. Alueen karvojen poisto sokerilla on hieman haastavaa, mutta se on mahdollista, kun tekniikan oppii hyvin. Luonnollisen sokerimassan valmistaminen ja sen käyttäminen karvanpoistoon on taitolaji, joka vaatii kärsivällisyyttä, precision ja huolellisuutta. Kuitenkin, kun tekniikan hallitsee, on lopputulos kaikkien vaivan arvoinen.

Seuraavassa on joitakin tekniikoita ja vinkkejä, jotka voivat auttaa aloittelijoita sokeroinnin maailmassa:

 • Valmista luonnollinen sokerimassa: Tarvitset vain kolme ainesosaa – sokeria, sitruunamehua ja vettä. Nämä ainekset keitetään yhdessä, kunnes ne muodostavat tahmean massan.
 • Anna ihon levätä ennen toimenpidettä: On suositeltavaa antaa ihosi levätä päivän tai kaksi ennen kuin aloitat karvanpoiston. Tämän avulla iho voi palautua mahdollisista aiemmista karvanpoistomenetelmistä.
 • Kokeile ensin pienellä alueella: Ennen kuin aloitat laajamittaisen karvanpoiston, kokeile ensin pienellä alueella. Näin varmistut siitä, että et ole allerginen käyttämällesi sokeriseokselle.
 • Seuraa hiusten kasvusuuntaa: Sokerointi tulisi tehdä vastakkaiseen suuntaan kuin missä karvat kasvavat. Tällöin saat parhaan lopputuloksen.
 • Pidennettyjen hiusten poisto on tehokkaampaa: Hiukset tulisi olla pidempi kuin sheivausmenetelmissää tarvitaan jotta saadaan parempi tulos.
 • Huolehdi ihon hoidosta jälkeenpäänkin: Karvanpoiston jälkeisen ihon hoito on erittain tärkeää. Käytä kosteuttavaa voidetta tai öljyä pitämään iho pehmeänä ja terveenä.
 • Harjoittele: Sokerointi vaatii kärsivällisyyttä ja harjoittelua. Älä lannistu, jos et saa täydellisiä tuloksia ensimmäisellä kerralla. Jokaisella kerralla tekniikkasi paranee.

Muista, että sokeroinnin oppiminen on prosessi. Se ei tapahdu yhdessä yössä, mutta kun olet omaksunut tekniikan, saat nauttia pitkään kestivistä tuloksista.

Koti sokerointi: yleisimmät virheet ja niiden välttäminen

Tehokas mutta hellävarainen karvanpoisto on usein toivottu lopputulos kotikäytössä tapahtuvalle sokeroinnille. Usein kuitenkin törmäämme tyypillisiin virheisiin, kuten liian kuumalla sokerimassalla työskentelyyn tai karvojen irrottamiseen vastakarvaan. Säärien sokerointi on erityisen haastavaa, sillä se vaatii tarkkuutta ja oikeanlaista tekniikkaa, jotta lopputulos olisi sileä ja miellyttävä. Virheiden välttämiseksi on tärkeää tuntea karvan kasvusuunta ja työskennellä sen mukaan, sekä huolehtia ihonpuhdistuksesta ennen ja jälkeen sokeroinnin.

Itse tehty sokerointi kotona on suosittu vaihtoehto, koska se on edullista ja luonnollista. Kuitenkin, kuten minkä tahansa muun DIY-hoidon kanssa, myös tässä on oma oppimiskäyränsä. Tyypillisiä virheitä ovat mm. liian pehmeän tai liian kovan massan valmistaminen – molemmat johtavat vähemmän tehokkaaseen karvanpoistoon. Lisäksi on tärkeää varmistaa, että iho ei ole liian kuiva tai kostea ennen sokerointia, sillä tämä voi vaikuttaa massan tarttuvuuteen ja lopputulokseen.

Yleisiä kotisokerointiin liittyviä virheitä ovat:

 • Liian kuuma sokerimassa: Sokerimassaa ei tulisi koskaan kuumennetaa niin paljon, että se polttaa ihoa. Ihanteellinen lämpötila on noin 37-40 astetta.
 • Vastakarvaan työskentely: Karvat tulisi aina irrottaa karvan kasvusuuntaan nähden. Tämä vähentää ihon ärsytystä ja tekee karvanpoistosta tehokkaampaa.
 • Huono valmistelu: Iho tulee puhdistaa huolellisesti ennen ja jälkeen sokeroinnin. Näin varmistetaan, että kaikki lika ja öljy on poistettu iholta, mikä parantaa massan tarttuvuutta ja lopputuloksen laatua.

Kotona tehtyyn sokerointiin liittyviä virheitä ovat:

 • Massan konsistenssi: Liian pehmeän tai liian kovan massan käyttö voi johtaa vähemmän tehokkaaseen karvanpoistoon. On tärkeää löytää oikea tasapaino massan koostumuksessa.
 • Ihon kunto ennen sokerointia: Iho ei saisi olla liian kuiva tai kostea ennen toimenpidettä. Kuiva iho voi aiheuttaa epämukavuutta ja kostea iho heikentää massan tarttuvuutta.

Kotisokeroinnin virheiden välttämiseksi on tärkeää:

 • Noudattaa oikeaa tekniikkaa: Tarkkuus ja oikeanlainen tekniikka ovat avainasemassa sileän lopputuloksen saavuttamisessa.
 • Käyttää luonnollisia tuotteita: Luonnonmukaiset ainekset, kuten hunaja tai sitruunamehu, voivat parantaa massan tehokkuutta ja samalla hoitaa ihoa.
 • Harjoittelu tekee mestarin: Kuten minkä tahansa uuden taidon kanssa, myös kotisokeroinnissa vaaditaan kärsivällisyyttä ja harjoittelua.

Brassi sokerointi kotona: intiimialueen sokeroinnin salat

Brassi sokerointi on intiimialueiden karvanpoisto, joka on saavuttanut laajalti suosiota sen tehokkuuden ja pitkäikäisten tulosten ansiosta. Kotona toteutettu brassi sokerointi voi olla houkutteleva vaihtoehto monille, koska se on edullisempi kuin salonkikäsittelyt ja voidaan mukavasti suorittaa oman kodin yksityisyydessä. Koska kyseessä on herkkä ja intiimi alue, brassi sokeroinnin tekeminen kotona vaatii suurta huolellisuutta, tarkkuutta ja valmistelua.

Samaan tapaan kuin kasvojen sokerointi kotona, brassi sokeroinnissa yksi olennainen asia on oikeanlaisen sokerimassan valmistus. Sokerimassan tulee olla jämäkkää, mutta muotoiltavaa, jotta karvat saadaan tehokkaasti irrotettua. Karvojen tulisi olla vähintään 5 mm pitkiä sokeroinnin aikana optimoidaksesi tulokset. Muista, että liian lyhyet tai pitkät karvat voivat vaikeuttaa karvanpoistoa, joten pidä mittausväline käsillä. Ennen toimenpidettä kannattaa myös kuoria iho hellävaraisesti, jotta karvat irtoavat helpommin ja lopputulos on siisti. Jokainen ihon alue on erilainen, joten jos olet ensikertalainen kodin sokeroinnissa, ala hitaasti ja ole kärsivällinen.

 • Valmista sokerimassa oikein: Sokerimassan tulee olla jämäkkää, mutta muotoiltavaa. Tämä varmistaa, että karvat irtoavat tehokkaasti.
 • Mittaa karvojen pituus: Karvojen tulisi olla vähintään 5 mm pitkiä sokeroinnin aikana optimoidaksesi tulokset. Liian lyhyet tai pitkät karvat voivat vaikeuttaa karvanpoistoa.
 • Kuori iho ennen toimenpidettä: Hellävarainen kuorinta auttaa poistamaan kuolleita ihosoluja ja mahdollistaa paremman tarttumisen karvoihin.
 • Aloita hitaasti: Jos olet ensikertalainen kodin sokeroinnissa, aloita hitaasti ja ole kärsivällinen. Ihon alueet ovat erilaisia, eikä kaikki sovi samaan tahtiin.

Brassi sokerointi kotona voi vaatia harjoittelua saadakseen parhaat mahdolliset tulokset. On tärkeää ymmärtää oma kehosi ja sen reaktiot erilaisille hoitotavoille. Seuraamalla näitä ohjeita voit kuitenkin helpottaa prosessia ja saada salonkitasoisen lopputuloksen mukavasti omassa kodissasi.

 • Kokeile erilaisia tekniikoita: Jokainen ihminen on yksilöllinen, joten se mikä toimii toiselle ei välttämättä sovi sinulle. Kokeile erilaisia tekniikoita löytääksesi sen, mikä sopii parhaiten sinulle.
 • Ole kärsivällinen: Brassi sokerointi kotona voi kestää pidempään kuin salonkikäsittelyt, joten varaa riittävästi aikaa toimenpiteelle.
 • Huolehdi ihon hoidosta: Sokeroinnin jälkeen iho saattaa olla herkkä ja ärtynyt. Varmista, että kosteutat ja rauhoitat ihoa tarvittaessa tuotteilla, jotka on suunniteltu intiimialueiden hoitoon.

Diy sokerointi: luonnonmukainen karvanpoisto omassa kylpyhuoneessasi

Luonnonmukainen karvanpoisto kylpyhuoneessasi on aiempaa helpompaa – sokeroinnilla, jonka voit itse tehdä kotona. Sokerointi on vanha menetelmä karvanpoiston, joka tunnetaan myös nimellä ’sokeripasta’. Se on turvallinen, tehokas ja hellävarainen tapa päästä eroon ei-toivotuista hiuksista. Kotitekoisen sokerimassan valmistus on suhteellisen helppoa ja vaatii vain yksinkertaisia ainesosia, kuten sokeria, sitruunamehua ja vettä.

DIY sokerointi on myös ympäristöystävällinen vaihtoehto, koska se vähentää jätteen määrää eikä sisällä kemiallisia ainesosia. Sokerimassa tarttuu hiusten lisäksi kuolleeseen ihosolukkoon, auttaen luonnollisesti kuorimaan ihon, jättäen sen sileäksi ja kiiltäväksi. Se tarjoaa myös pitkäkestoisempia tuloksia kuin perinteiset karvanpoistomenetelmät, kuten partaveitsi tai depilaatio. Muista, että kuten kaikki uudet ihonhoitorutiinit, aloita aina pieneltä ihoalueelta varmistaaksesi, ettei ihosi ärsyynny.

Tässä on muutamia vinkkejä, joiden avulla voit tehdä sokeroinnin kotona:

 • Valmista sokerimassa: Tarvitset vain kolme ainesosaa – sokeria, sitruunamehua ja vettä. Sekoita ne keskenään kattilassa ja keitä miedolla lämmöllä kunnes seos saavuttaa kullanruskean värin.
 • Testaa massa: Ennen kuin levität massan ihollesi, varmista että se on oikean lämpöistä. Se ei saa olla liian kuumaa, ettei iho pala.
 • Levitä massa hiustenkasvun suuntaisesti: Tämän tekniikan avulla saat parhaat tulokset. Kun vedät massan pois, tee se vastakkaiseen suuntaan.
 • Kokeile pienellä alueella ensin: Varmistaaksesi ettet ärsytyste ihosi herkempi osia, aloita aina pieneltä alueelta.

DIY-sokerointi tarjoaa monia etuja:

 • Luonnollinen tapa karvanpoistoon: Sokerointi ei sisällää kemikaaleja tai synteettisiä aineita.
 • Ympäristöystavallinen valinta: Koska käytät vain luonnollisia ainesosia eiká tuotteessa ole pakkausjätettää.
 • Hellavarainen iholle: Sokerimassa tarttuu myös kuolleeseen ihosolukkoon auttaen luomaan pehmeän ja kiiltävän ihon.
 • Pitkäkestoiset tulokset: Sokeroinnin avulla saat pitkäkestoisemmat tulokset kuin perinteisillä karvanpoistomenetelmillä, kuten partaveitsi tai depilaatio.

Muista aina seurata ihosi reaktioita ja lopeta käyttö jos ärsytystää ilmenee.

Säärien sokerointi: sujuva toimenpide kotikonstein

Sokerointi on ihoa säästävä ja pitkäkestoinen karvanpoistomenetelmä, jota voi tehdä myös kotona. Säärien sokerointiin tarvitset sokerointimassaa, joka on valmistettu sokerista, sitruunamehusta ja vedestä. Tämä luonnollinen ja yksinkertainen seos tarttuu tehokkaasti ihokarvoihin, mutta säästää ihoa ja ei aiheuta ärsytystä. Sokerimassan levittämisen jälkeen, se poistetaan nopealla liikkeellä vastakarvaan, jolloin karvat irtoavat juurineen. Ei vain karvat poisteta, vaan sokeroinnin myötä iholta kuoriutuu myös kuollut ihosolukko, jättäen sääret sileiksi ja pehmeiksi.

Kotona tehtävä säärien sokerointi on edullinen ja ekologinen tapa pitää sääret sileinä. Sokerimassan voi keittää itse kotona edullisista ainesosista, joten säästät pitkän pennin kosmetiikkatuotteissa. Lisäksi DIY-menetelmän avulla vältät turhat pakkausjätteet. Itse sokeroinnin oppiminen saattaa vaatia harjoittelua, mutta tekniikan hiominen on sen arvoista. Oikein tehtynä karvat irtoavat sääristä kolmeksi viikoksi ja kasvavat takaisin pehmeämpinä ja hennompina. Niinpä sokerointi on sujuva toimenpide usean kotikonstein!

Seuraavassa on joitakin vinkkejä ja ohjeita, jotka auttavat sinua tekemään säärien sokeroinnin kotona:

 • Valmista sokerointimassa: Tarvitset 2 kupillista valkoista sokeria, 1/4 kupillista sitruunamehua ja 1/4 kupillista vettä. Sekoita ainekset kattilassa ja keitä miedolla lämmöllä kunnes seos muuttuu kullanruskeaksi.
 • Anna massan jäähtyä: Sokerimassan on oltava tarpeeksi viileää käsiteltäväksi, mutta ei liian kovaa. Jätä massa jäähtymään noin puoleksi tunniksi.
 • Levitä massa iholle: Kokeile ensin pienelle ihoalueelle varmistaaksesi, että massa ei ole liian kuuma. Levitä sen jälkeen tasainen kerros massaa ihokarvojen kasvusuuntaan.
 • Poista karvat: Kun olet levittänyt massan, vedä se pois nopealla liikkeellä vastakarvaan. Tämän pitäisi irrottaa karvat juurineen.
 • Toista tarvittaessa: Jos kaikki karvat eivät irtoa ensimmäisellä yritykselllä, voit toistaa prosessin samalle alueelle uudelleen.

Muutamia lisähinttejá:

 • Välttele kosteutta ennen sokerointia – tämän takia suositellaankin tehdessasi toimenpidettu ennen suihkua tai saunaa.
 • Vältä sokerointia, jos sinulla on ihoärsytystä tai avoimia haavoja.
 • Kostuta ja kuori ihoa säännöllisesti sokeroinnin jälkeen pitääksesi ihon pehmeänä ja estääksesi sisäänkasvaneita karvoja.

Nämä vinkit auttavat sinua tekemään sileät, silkinsileät jalat kotona!

Lisää rakastettavia juttuja: